TMN Survey Group
DP Surveys International Institute of Marine Surveying

Rólunk

Irodánkat a szállítási piac résztvevőinek kiszolgálására alapítottuk, különösen szállítmány- és fuvarozói felelősségbiztosítók, P&I Clubok, fuvarozók és kereskedők részére.

Ezeknek a szereplőknek gyakran van szükségük szállítmány-szakértőre, aki szakmai felkészültségével megállapítja a kár okát, felméri a károsodás mértékét, és jelentésében egy összefogott képet alkot a kár körülményeiről.

A cégvezető Agócs Zoltán több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a rakományok kezelése területén, beleértve a kárfelméréseket mindenféle szállítmányok esetén, ki- és berakodást és rakományelhelyezést, és ő az angliai székhelyű International Institute of Marine Surveying egyetlen magyar tagja.

Irodánk kizárólagosan képviseli Magyarországon a DP Survey Group-ot és a TMN Survey Group-ot és ez a háttér segít nekünk abban, hogy képesek legyünk megbízóink részére szállítmány-szakértőt delegálni nemcsak Magyarország területén, hanem világszerte.

Az évek során ügyfeleink száma folyamatosan növekszik, és büszkék vagyunk arra, hogy azonnali, rugalmas és mindenek előtt megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani.


Önnek miért lehet szüksége szállítmányszakértőre?